Frequently asked questions


 • Ce este turismul medical de sănătate?
 • Ce servicii sunt incluse?
 • Cum pot contacta chirurgul?
 • Pot să mă ocup singur de aranjamentele de zbor?
 • Locuiesc în străinătate, vă voi putea contacta după operație?
 • Cum știu dacă sunt candidat la chirurgie bariatrică?
Ce este turismul medical de sănătate?

Turismul medical este un sistem stabilit cu scopul de a oferi tratamentul medical potrivit unei alte țări datorită calității ridicate și accesului mai bun al pacienților.Adesea, în turismul medical, tratamentul și vacanța în destinația aleasă sunt combinate

Ce servicii sunt incluse?

Programul de călătorie medicală și diverse pachete sunt gata, iar compania noastră vă va oferi informațiile pe care doriți să le învățați pe tot parcursul procesului.

Cum pot contacta chirurgul?

Înainte de a călători, compania noastră vă va oferi comunicarea dintre dumneavoastră și medicul dumneavoastră prin telefon / e-mail / videoconferință.

Pot să mă ocup singur de aranjamentele de zbor?

Da, dar în cazul unei posibile schimbări, vă recomandăm să alegeți compania noastră pentru a vă oferi servicii mai ușoare și mai rapide

Locuiesc în străinătate, vă voi putea contacta după operație?

Oferim servicii 24/7 cu medici, dieteticieni și reprezentanți ai pacienților în grupurile de comunicare pe care le-am dezvoltat pentru pacienții noștri.Pacienții pot accesa rezultatele testelor pe care le-au făcut la intervale regulate și întrebările lor despre starea lor de sănătate prin intermediul canalelor online cu echipa noastră în orice moment.

Cum știu dacă sunt candidat la chirurgie bariatrică?

Dacă IMC (Indicele de masă corporală) este > 40 kg/m2 sau IMC > 35 (kg/m2) și trebuie să existe cel puțin 1 comorbid care însoțește obezitatea.(cum ar fi tipul 2 DM, hipertensiune arterială, apnee de somn, ficat gras, boli articulare).În plus, pentru persoanele cu un IMC între 30-34,9 kg/m2, medicul dumneavoastră va decide dacă puteți fi candidat în funcție de circumstanțele lor speciale.Dacă doriți să vă schimbați stilul de viață și obiceiurile alimentare și dacă ați încercat să pierdeți în greutate înainte, dar nu ați reușit, puteți deveni un candidat cu decizia medicului dumneavoastră. • Cum ar trebui să mă hrănesc după operație?
 • Trebuie să iau suplimente de vitamine și minerale după operație?
 • Care este expertiza noastră?
 • Câtă proteină ar trebui să iau pe zi?
 • Ce se întâmplă dacă nu consum suficiente proteine?
 • Pot consuma alcool după operație?
Cum ar trebui să mă hrănesc după operație?

Pentru ca operația să aibă succes pe termen lung, pacientul ar trebui să facă o nutriție regulată și să-și exercite un stil de viață.În primele 24 de ore, pacientul trebuie hrănit numai cu o dietă orientată spre lichid și apoi să treacă treptat la alimente solide.În acest proces, dieteticianul vă va urmări și vă va informa.

Trebuie să iau suplimente de vitamine și minerale după operație?

După operație, pacienții pot utiliza suplimente de vitamine și minerale în funcție de rezultatele testului de sânge efectuat în anumite perioade.

Care este expertiza noastră?

Reintermediați în mod credibil ideile de backend pentru modelele cross-platform.Reintermediați continuu procesele integrate prin intermediul unui capital intelectual solid din punct de vedere tehnic.Promovați în mod holistic metodologii superioare fără cele mai bune practici bazate pe piață.Exploatați în mod distinct aliniamentele optime pentru lățime de bandă intuitivă.Coordoneaza rapid aplicatiile de e-business prin catalizatori revolutionari pentru schimbare.Parcurgeți fără probleme procedurile optime de testare, în timp ce procesele de cărămizi și clicuri.

Câtă proteină ar trebui să iau pe zi?

De obicei, 60-80 de grame pe zi este suficient, dar pentru unii pacienți, această cantitate poate varia în funcție de alți factori.În acest sens, medicul și dieteticianul vă vor ajuta prin determinarea cantității necesare pentru dvs.

Ce se întâmplă dacă nu consum suficiente proteine?

După operație, pentru a pierde rapid în greutate în această perioadă, aportul adecvat de proteine este foarte important pentru continuarea recuperării, conservarea masei musculare și accelerarea metabolismului.

Pot consuma alcool după operație?

Consumul de alcool nu este recomandat după operație.Alcoolul este o substanță cu valoare nutritivă scăzută și bogată în calorii.Prin urmare, contrazice obiectivul nostru de a pierde în greutate în caz de consum.

 • Ce este separarea solid-lichidă și cum se face?
 • Pot posti dupa operatia de gastric sleeve?
 • Pot ramane insarcinata dupa operatie?
 • Nu am suficiente criterii pentru operație, dar vreau să arăt mai subțire, trebuie să mă subțiez.
 • Cât durează operația gastric sleeve?
 • Câte zile ar trebui să stea după gastrectomia manșonului?
Ce este separarea solid-lichidă și cum se face?

Este important să opriți aportul de lichide cu o jumătate de oră înainte de masă și să începeți consumul de lichide la o jumătate de oră după masă.Aceasta se numește separare solid-lichid.Lichidul luat înainte de masă creează volum în stomac și nu pot fi consumate suficiente alimente, ceea ce duce la deficiențe nutritive.Lichidul luat după masă va provoca expansiunea stomacului în mult timp.

Pot posti dupa operatia de gastric sleeve?

Pentru a posti, este necesar să se finalizeze tratamentul timp de 2 ani.Pentru pacienții care au încheiat această perioadă, medicul și dieteticianul oferă informații clare în funcție de rezultatele testelor.

Pot ramane insarcinata dupa operatie?

Sarcina este recomandată la 18 luni după operație.Dacă greutatea vizată este atinsă într-o mare măsură, persoana va avea o sarcină mai sănătoasă.

Nu am suficiente criterii pentru operație, dar vreau să arăt mai subțire, trebuie să mă subțiez.

Regretam sa afirmam ca raspunsul nostru la aceasta intrebare este “Nu”.Operația de gastric sleeve nu se aplică pentru a arăta plăcut din punct de vedere estetic și frumos.Sfatul nostru pentru tine ar fi să ceri ajutor de la un nutriționist.

Cât durează operația gastric sleeve?

Durata medie a intervenției chirurgicale este de 1,5 ore.

Câte zile ar trebui să stea după gastrectomia manșonului?

După operație, pacienții stau în spital timp de 2-3 zile, după care se pot întoarce la casele lor. • Câtă greutate se pierde în 1 lună după gastrectomia manșonului?
 • Cand se vor vindeca cusaturile dupa gastrectomia manecii?
 • Când pot să merg și să înot?
 • Când mă pot întoarce la muncă?
 • Ce se întâmplă dacă nu consum suficiente proteine?
 • Cum va fi afectată viața mea sexuală, pot rămâne însărcinată?
Câtă greutate se pierde în 1 lună după gastrectomia manșonului?

Ținta pentru prima lună este o pierdere în greutate de 10-15 kg.În general, până în a treia lună, pacientul a pierdut 25-30 de kilograme.

Cand se vor vindeca cusaturile dupa gastrectomia manecii?

Deoarece gastrectomia manșonului este o procedură chirurgicală efectuată prin metoda laparoscopică, inciziile mici făcute în timpul operației vor fi complet vindecate într-o săptămână, iar revenirea la rutină va fi cât mai curând posibil.

Când pot să merg și să înot?

Mersul pe jos și înotul se pot face la 1 săptămână după operație.

Când mă pot întoarce la muncă?

Pacienții care sunt externați după 2-3 zile de spitalizare și nu dezvoltă probleme se pot întoarce la locul de muncă după 1 săptămână.

Ce se întâmplă dacă nu consum suficiente proteine?

După operație, pentru a pierde rapid în greutate în această perioadă, aportul adecvat de proteine este foarte important pentru continuarea recuperării, conservarea masei musculare și accelerarea metabolismului.

Cum va fi afectată viața mea sexuală, pot rămâne însărcinată?

După două săptămâni, viața ta sexuală poate fi normală, dar sarcina trebuie amânată timp de 1 an.Get in contact
Call us

+90 544 410 61 58


  Your Name

  Your Email

  Your Phone Number

  Additional Message


  turkish-batiatric-surgery-logo-alternative-white


  În cuvinte scurte


  Healmedy vă oferă o varietate de servicii medicale. Chirurgia bariatrică este una dintre cele mai importante pe care le oferim pacienților noștri. Dacă aveți nevoie de ajutor în legătură cu unele servicii medicale. Ne puteți contacta despre asta
  Abonati-va


  Înscrieți-vă la newsletter-ul Healmedy pentru a primi toate noutățile și reducerile de la Healmedy   Copyright 2022. All rights reserved.