Mărturii

Îmbunătățiți în mod corespunzător abilitățile de conducere dinamică după portalurile de afaceri. La nivel global, lanțurile de aprovizionare interactive se miocardinează cu vectori de calitate distincti.
Un cuvânt bun înseamnă mult

Mărturiile pacienților

Cuvântul în gură este întotdeauna cel mai bun sfat. Iată câteva dintre…

Din cauza vieții mele de muncă sedentare și a perioadei de muncă grea, raportul meu înălțime-greutate s-a deteriorat serios. Am făcut cercetări pe Google despre ce se poate face pentru a scăpa de această situație în scurt timp. Am contactat Healmedy’s Love and Care Team. Opțiunile de tratament au fost prezentate și tratamentul meu a fost planificat. Aș dori să mulțumesc întregii echipe care mi-a urmărit cu meticulozitate tot procesul de tratament.

Valorificați fructele care nu se potrivesc pentru a identifica o activitate cu valoare adăugată la testul beta. Depășiți decalajul digital cu clicuri suplimentare de la DevOps. Imersiunea în nanotehnologie de-a lungul autostrăzii informaționale va închide bucla concentrându-se doar pe linia de jos.

Echipa Healmedy’s Love and Care a gestionat foarte bine procesul, de la biletele mele de avion până la ajungerea la hotel de la aeroport. De asemenea, au fost foarte interesați de operația mea și am avut un proces fără stres, deoarece totul a fost gândit în prealabil pe parcursul întregului proces de operare. Mă bucur că l-am cunoscut pe Healmedy.

Am 57 de ani și sunt casnică. Acum 6 luni, aveam 159 kg și puteam să merg cu ajutorul unui Walker din cauza disconfortului de spate și genunchi cauzat de excesul meu de greutate. Cu îndrumarea unui prieten, am întâlnit Healmedy’s Love and Care Team, iar apoi am făcut cercetări pe internet. Am vazut ca operatia se face cu medici experimentati si foarte buni si echipa lucreaza meticulos. Am făcut o operație de bypass gastric și am slăbit 60 de kilograme. Mulțumim întregii echipe Healmedy.

Cea mai bună referință

Este un cuvânt bun


Am vazut ca operatia se face cu medici experimentati si foarte buni si echipa lucreaza meticulos. Am făcut o operație de bypass gastric și am slăbit 60 de kilograme. Mulțumim întregii echipe Healmedy.

De asemenea, au fost foarte interesați de operația mea și am avut un proces fără stres, deoarece totul a fost gândit în prealabil pe parcursul întregului proces de operare. Mă bucur că l-am cunoscut pe Healmedy.

Am contactat Healmedy’s Love and Care Team. Opțiunile de tratament au fost prezentate și tratamentul meu a fost planificat. Aș dori să mulțumesc întregii echipe care mi-a urmărit cu meticulozitate tot procesul de tratament.

Le-au făcut sănătatea mai bună

O poveste spune
atât de multe

Dacă doriți să vă operați bariatrică, puteți contacta echipa noastră de sănătate și dragoste. Te ascultăm pe tine și problemele tale și le rezolvăm cu mare grijă.

turkish-batiatric-surgery-logo-alternative-white


În cuvinte scurte


Healmedy vă oferă o varietate de servicii medicale. Chirurgia bariatrică este una dintre cele mai importante pe care le oferim pacienților noștri. Dacă aveți nevoie de ajutor în legătură cu unele servicii medicale. Ne puteți contacta despre asta
Abonati-va


Înscrieți-vă la newsletter-ul Healmedy pentru a primi toate noutățile și reducerile de la Healmedy    Copyright 2022. All rights reserved.